U našoj igraonici, pored svakodnevne i neiscrpne zabave, roditelji i deca imaju priliku da organizuju nezboravne rođendanske proslave. Tom prilikom, u našu igraonicu dolaze najbolji animatori, kao što su mađioničari, balondžije, klovnovi, i drugi. Takođe, na specijalan zahtev moguće je organizovano izvođenje predstava za decu. U igraonici Plava Zvezda sve je podređeno dečijoj zabavi.

Trodimenzionalni lavirint je specijalno pravljen, na dva nivoa, unikatnog izgleda i kvaliteta sa kompletno tapaciranim delovima kako bi Vaše dete moglo da se igra sigurno. U njemu se nalaze dva pokretna mosta, dve ljuljaške, razne kockaste, pravougaone i oble prepreke, mesta za sakrivanje, dva tobogana i veliki bazen sa lopticama. Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica prirodnim bojama, maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga.

Naši zaposleni jednako se posvećuju svim mališanima, o njima brinu i sa njima se igraju. Obaveza zaposlenih u našoj igraonici je da upute decu i roditelje kako da pravilno i bezbedno koriste naše igračke.

Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemima sa jonizatorima koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha. Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom. Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno ali smo za svaki slučaj preko švajcarskog osiguranja osigurali Vas, Vašu decu i Vaše stvari dok ste kod nas u objektu. Da budete baš opušteni!

Ukoliko imate neodložnih obaveza a želite da Vaš mališan ne oseti da niste pored njega, dovedite ga na igranje i druženje sa drugom decom u Plavu Zvezdu. Uz nadzor stručnog osoblja, po povoljnoj ceni, Vaš mališan može doživeti nezaboravne trenutke.

  • Sat vremena za igranje je 200 dinara
  • Dnevna karta za igranje je 450 din i nije vremenski ograničena