NAJLEPŠA I NAJPOVOLJNIJA RODJENDAONICA

Plava Zvezda je nova i atraktivna rodjendaonica koja se nalazi u ulici Bulevar Kralja Petra I broj 33, tačno preko puta mašinske škole, pored kafea “Panter”. Nudimo Vam prijatan ambijent gde će te sa Vašim gostima uživati a Vaša deca uz naš profesionalni tim animatora imati nezaboravno slavlje, kako bi im vreme provedeno kod nas ostalo u nezaboravnom pamćenju.  U našoj igraonici, pored svakodnevne i neiscrpne zabave, roditelji i deca imaju priliku da organizuju nezboravne rođendanske proslave. Tom prilikom, u našu igraonicu dolaze najbolji animatori, kao što su mađioničari, balondžije, klovnovi, i drugi. Takođe, na specijalan zahtev moguće je organizovano izvođenje predstava za decu. IDEALNO MESTO ZA PROSLAVU ROĐENDANA! U igraonici Plava Zvezda sve je podređeno dečijoj zabavi. Naši zaposleni jednako se posvećuju svim mališanima, o njima brinu i sa njima se igraju. Obaveza zaposlenih u našoj igraonici je da upute decu i roditelje kako da pravilno i bezbedno koriste naše igračke.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični internet, uslužni tablet računari, TV, dnevna, nedeljna i mesečna štampa… Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemima sa jonizatorima koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha. Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom. Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno ali smo za svaki slučaj preko švajcarskog osiguranja osigurali Vas, Vašu decu i Vaše stvari dok ste kod nas u objektu. Da budete baš opušteni!

Radno vreme igraonice:
svaki dan od 11:00-13:00h, od 13:30-15:30h, od 16:00-18:00h, i od 18:30-20:30h, 
a ukoliko imate neke posebne želje u pogledu termina, tu smo da Vam izađemo u susret!

Sve informacije koje su Vam potrebne možete dobiti na telefon 060 0 983932, ili ako Vam je lakše da zapamtite: 060-0-ZVEZDA. Takođe nam možete poslati i e-mail na adresu: info@plavazvezdans.com.